POS Beperkte Vertoning (Shenzhen)

Één eindebron van Karton POP Vertoningen en Verpakking

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shenzhen POS Display Co.,ltd Kwaliteitscontrole

Certifications
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Bij POS Vertoningsco., is Ltd Kwaliteitscontrole een kerndeel door de al productieverwerking van het Ontwerp aan Levering.

 

Ontwerp

  • Een goed structuurontwerp is de stichting. 
  • Ons verkoopteam voorziet het gedetailleerde verzoek na het controleren van cliënten aan ontwerpers. Onze ontwerpers maken een spot op steekproef om de structuur met inbegrip van het drukeffect dubbel te controleren.
  • Wij verzenden de steekproef naar cliënt ter goedkeuring nadat wij controleren alles met verkoopteam en QC o.k. is.

Voor Massaproduktie, verstrekken onze strucutral ontwerpers de correcte matrijzenlijnen en de grafische tekeningen voor het maken 

de matrijzen scherpe vorm en de druk. Onze structurele ontwerpers zullen controleren elke stappen met QC samen om elk detail ervoor te zorgen correct wordt veroorzaakt.

 

Druk:  om de massaproduktie te waarborgen zijn de kleuren correct gedrukt. Wij zullen tot het kleurenbewijs aan de cliënt ter goedkeuring maken. Dan zal het verkoopteam en QC de kleur overeenstemmend het kleurenbewijs volgen.

Drukqc zal steekproef de drukkwaliteit vóór de volgende stap.

 

Oppervlaktebehandeling: Wanneer de druk klaar is, kreeg de oppervlaktebehandeling het gedrukte document en zal elk stuk van gedrukt document tijdens de glanzende/matte laminering controleren of UV verdwijn en neem gebrekkig.

Onze QC zal steekproef verdubbelen.

 

Fluit het Lamineren & Matrijzenknipsel: Wij doen fluit het lamineren met de automatische het lamineren machine en wij passen de machine aan en maken een paar te controleren stukken het gedrukte papier aan het fluit golfkarton correct gelijmd is en de twee delen samenpersend zijn.

QC zal opnieuw de steekproef vóór matrijzenknipsel doen.

 

Wanneer het Matrijzenknipsel, onze structuurontwerper zal controleren als het correct aan het begin van elke delen gesneden wordt die, en dan de eerste massaproduktiesteekproef vóór massaproduktieknipsel assembleert snijden.

QC doet de steekproef met structuurontwerper nadat het matrijzenknipsel klaar is.

 

Handlijm: Onze arbeiders die de handlijm doen hebben minstens meer dan 3 jaar ervaringen en zij weten het hoe te om de verschillende delen samen correct en effectief te lijmen. Wanneer wij het eerste stuk beginnen, zal de structuurontwerper arbeiders de juiste manier vertellen te eindigen. QC en de handafdelingssupervisor zullen geëindigd controleren

delen vóór volgende stap.

 

Verpakking: Gewoonlijk worden de vertoningen gemaakt van verschillende delen en het is zeer belangrijk om de correcte hoeveelheid van elk deel in het bevrachterskarton in te pakken. Er zijn QC 2 die rond 5% van totale ordehoeveelheid zal controleren om de goederen te controleren. 

 

Levering: Wij gebruiken de kartons van de goede kwaliteitsbevrachter om te waarborgen de goederen zonder schade zullen worden geleverd.

 

De naverkoopdienst: Wij gewoonlijk vertellen onze cliënten om ons te geven terugkoppelen in één maand wanneer zij de goederen krijgen en ons vertellen of zijn er om het even welke problemen. Wij zullen de oplossing aanbieden. 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen POS Display Co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Shi

Tel.: 86-755-23219485

Fax: 86-755-23503612

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)